Меню сайта
Архів записів
Годинник
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Цікаве відео
Цікаве відео
Цікаве відео
Головна » 2012 » Грудень » 11 » 7 грудня відбулося свято День ПМПК
13:16
7 грудня відбулося свято День ПМПК

 

         7 грудня  на базі  Дніпропетровського  навчально-реабілітаційного центру «Горлиця» який розташований  в мальовничому куточку на березі річки Самара  відбулося  свято «День ПМПК».

Вітальним словом привітала   всіх  запрошених завідувачів міських та районних психолого-медико-педагогічних консультацій директор Дніпропетровського Обласного методичного психолого-медико-педагогічного центру Васильковська Світлана Іванівна.

   У цей день на  наше свято завітали гостя з Ізраїлю: головний спеціаліст  науково-методичного  центру дітей з аутизмом кандидат психологічних наук Юлія  Ерц. Вона провела майстер-клас  «Використання  АВА  терапії   в реабілітації  дітей з аутизмом» на якому продемонструвала, сучасну методику роботи з дітьми.

    Головань Людмила Павлівна. заступник директора ДОМПМПЦ з питань корекційної  педагогіки   у своїй доповіді  «Сучасні зміни змістовного поля в якому діють ПМПК»  ознайомила присутніх з новими змінами  в роботі  консультантів.

     Директор навчально-реабілітаційного центру  Лебідь Світлана Василівна    привітала  гостей, та запросила до перегляду презентації  про заклад освіти  та напрямки  здійснення педагогічної корекції   у навчально-виховному процесі . Маленькі  господарі  привітали всіх присутніх  святковим концертом з українськими   піснями та танцями. Гармонійний розвиток творчих здібностей вихованців   наочно продемонструвала   виставка  художніх  виробів  малюнків, поробок.

      

 


Переглядів: 669 | Додав: Люда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Погода
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Вислів дня
Цей день в історії
Теги
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz