Меню сайта
Архів записів
Годинник
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Цікаве відео
Цікаве відео
Цікаве відео
Головна » 2013 » Грудень » 23 » Круглий стіл для вихователів дошкільних навчальних закладів
19:50
Круглий стіл для вихователів дошкільних навчальних закладів

  Засідання круглого столу для вихователів дошкільних навчальних закладів Солонянського району

 « Виховання дітей з особливими потребами в умовах дошкільного навчального закладу»

За останнє десятиріччя в Україні особливо гострою стала проблема навчання та виховання дітей з особливими потребами. У  країні продовжується запровадження заходів, спрямованих на профілактику та ранню корекцію психофізичних вад у розвитку дитини.

20.12.2013 року  на базі  Солонянської СШ№1 в рамках роботи круглого столу було проведено консультацію-діалог для вихователів дошкільних закладів району  «Виховання дітей з особливими  освітніми потребами в умовах дошкільного навчального закладу». З метою поширення знань про дітей з особливими потребами,  інклюзивну модель освіти та розвитку необхідних навичок та установок серед педагогів, батьків.

Учасники засідання розглянули правову основу інклюзивного та інтегрованого навчання дітей з особливими освітніми потребами, організаційно-педагогічні умови виховання та  навчання дітей з особливими потребами, принципи відбору вихованців і комплектування спеціальних груп в ДНЗ та особливості організації навчально-виховного процесу для дітей з особливими потребами. Під час обговорення вищезазначених питань переглянуто презентації « Особливі діти у звичайному дитячому садку», «Психолого-педагогічна допомога дитині раннього віку з особливостями психофізичного розвитку»,  «Корекційно-логопедична робота з дітьми з загальним недорозвиненням мовлення». Вихователі ознайомились з послідовними етапами роботи  з такими дітьми  переглянули   дидактичні вправи, завдання, які дозволяють поетапно розвивати  потенціал у дитини з опорою на комплексну роботу аналізаторних систем. А також обмінялися думками та поділилися досвідом роботи з приводу сучасних проблем розвитку, комунікативних навичок у дітей з  особливими потребами.

Переглядів: 1901 | Додав: Люда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Погода
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Вислів дня
Цей день в історії
Теги
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz